turknet logo

Sosyal Medya

İşveren Markamız

Nisan, 2019
Paylaş
  • 618
  • İşveren Markamız

    Herkese Merhabalar,

    Kurumsal hayatın en önemli konularından birisi çalışan sadakati, çalışan bağlılığı; ya da konuya diğer yüzünden bakacak olursak iş yerinizin çalışanlar için ne kadar çekici, cezbedici olduğu. TurkNet’te son 1 sene içinde bu konuda değerli çalışmalar yaptık hem yönetim kadrosu olarak hem de çalışanlarımızdan oluşan bir komite eşliğinde birbirinden bağımsız çalışmalar yürüttük ve her iki çalışmada da aynı noktaya geldiğimizi görerek sevindik.

    Kişisel olarak da çok beğendiğim, kalben beni TurkNet’e bağlı hissettiren işveren markamızın bugünkü halini paylaşmak isterim:

    “Kendi hayalinin peşine düşmek için çalışılabilecek en iyi yer TurkNet. Burada ezber yok, kapalı kapılar yok, herşey senin elinde. Kendin ol, lider ol, risk al, yaratıcı ol, teknolojiyi kullan, kendisni geliştir, fark yarat. Dinamik, eğlenen, sürekli öğrenen, birlikte mücadele eden, birbirini takdir eden, asla yılmayan, herşeyden önce insan olan, yaptıklarıyla gurur duyan bir aileyiz.”

    Bugün TurkNet genelinde 250+, TurkNet Kurumsal İş Çözümleri’nde 60+ kişiyiz. TurkNet Kurumsal İş Çözümleri üyeleri bu marka vaadinde kendini bulan, bunu yaşatan bireyler. Her birimiz kendi değerlerine sahip çıkan, işi ne olursa olsun üzerine düşeni en yüksek sahiplik duygusuyla yerine getiren, sorgulayan, paylaşan, çalıştığı her gün hem kendi yaşamında hem de TurkNet yaşantısında liderlik yapan insanlarız. Bunu da çalışma şeklimize en iyi şekilde yansıtarak siz müşterilerimiz için en önemli farklılaşma noktalarımızı inşa ettiğimize inanıyoruz:

    Bizim başarımız sizin başarınızın önemli bir parçası, bu bilinçle çalışıyoruz. Hızla dijitalleşen dünyada Internetin ve Internet üzerinden iş yapış modellerinin en ÇEVİK ve GÜVENİLİR altyapı sağlayıcısı;  aynı zamanda YALINLIK, DÜRÜSTLÜK, SAMİMİYET gibi insani bileşenlerin de en içten temsilcisi olarak HER ZAMAN YANINIZDA’yız.

    Biz TurkNet Kurumsal İş Çözümleri’yiz.

     

    Lemis Tuna Gülgün
    Kurumsal İş Çözümleri Genel Müdür Yardımcısı

    Bu yazıyı beğendiniz mi? Beğendim
    İlgili Yazılar