turknet logo

Oyun Dünyası

Apple Arcade Nedir? En İyi Apple Arcade Oyunları Nelerdir?

Kasım, 2023
Paylaş
  • 737
  • Apple Arcade Nedir? En İyi Apple Arcade Oyunları Nelerdir?

    Apple, kendine özgü pek çok platformla kullanıcılarına hizmet veriyor. Bu platformlardan biri de oyun servisi olan “Apple Arcade” platformudur. Heyecan verici oyun yelpazesi ve kolay kullanım özelliği, bu servisi her geçen gün daha da ön plana çıkarmaktadır. Bu yazıda, geleneksel oyun platformlarından ayrılan Apple Arcade ile ilgili merak edilen soruların cevaplarını bulabileceksiniz.

    Apple Arcade Nedir?

    Apple Arcade, Apple’ın 19 Eylül 2019 tarihinde başlattığı özel bir oyun abonelik servisidir. Bu abonelik servisinde kullanıcılar, 200’den fazla oyuna ulaşabilirler. Platform reklamsızdır ve uygulama içi satın alma işlemi içermez. Yüksek kalitede oyunlar içeren Apple Arcade platformuna, iPhone, iPad, iPod touch, Mac ve Apple TV üzerinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca aile paylaşımı özelliği sayesinde, bir abonelikle altı kişiye kadar oyun deneyimi sağlanabilir. 

    Apple Arcade Ne İşe Yarıyor?

    Apple Arcade platformu, oyunseverlere yönelik bir hizmettir ve kaliteli oyun deneyimi sunar. Oyunlar, Apple cihazları arasında oyun ilerlemelerini ve başarıları paylaşmayı mümkün kılan entegrasyonlarla dikkat çeker. Apple’ın bu abonelik servisi özellikle mobil oyuncular için tasarlanmıştır. Mobil bir oyuncu olarak, iOS, macOS, iPadOS ve tvOS üzerinden oyunlara erişebilir ve diğer Apple cihazlarında da bu platformun oyunlarını oynayabilirsiniz. Bu sayede farklı oyunları istediğiniz yerden deneyimleyebilirsiniz.

    En İyi Apple Arcade Oyunları Nelerdir?

    Apple Arcade, 200’den fazla oyuna ev sahipliği yapar. Bu oyun yelpazesi içinde istediğiniz oyunu bulabilirsiniz. Bu platformda oynayabileceğiniz harika oyunlardan bazıları şunlardır:

    Yukarıdaki oyunlara ek olarak Stake City, Hitchhiker, Reigns: Beyond, NUTS ve Overland gibi oyunlar da en iyi Apple Arcade oyunları arasında sayılabilir. Apple Arcade platformu, her zevke hitap eden çeşitlilikte oyun sunar. Bu oyunların her biri gelişmiş grafikler, ilginç hikâyeler ve eğlenceli oyun mekanikleriyle doludur. Bu oyunlar yalnızca Apple Arcade abonelerine özeldir. Bu oyunları denemek için Apple Arcade aboneliği alabilirsiniz.

    Apple Arcade Ücretli mi?

    Apple Arcade ücretli bir abonelik servisidir. Apple Arcade’e erişim sağlamak ve oyunlardan yararlanmak için aylık bir abonelik ücreti ödemeniz gerekir. Bu ücreti ödedikten sonra Apple Arcade kütüphanesindeki oyunlara sınırsız erişim hakkına sahip olursunuz. 

    Ücretli abonelik ile reklamsız olarak ve ek ücret ödemeden geniş bir oyun koleksiyonundan faydalanabilirsiniz. Apple Arcade aboneliği genellikle aylık veya yıllık abonelik seçenekleri sunan bir platformdur. 

    1 ay ücretsiz üyelik özelliğiyle platforma abone olmadan inceleyebilirsiniz. Deneme süresi bittikten sonra Apple Arcade abonelik ücretleri ile devam edebilirsiniz. Ayrıca, bir Apple cihazı satın alırsanız, ücretsiz deneme süreniz 3 aya çıkar. 90 gün boyunca aylık ücret ödemeden Apple Arcade oyunları oynayabilirsiniz.

    Apple Arcade İptal Edilir mi?

    Evet, dilediğiniz zaman Apple Arcade üyeliğinizi iptal edebilirsiniz. Bu işlemi yapmak son derece basittir. İlk önce ayarlar menüsü gelin ve daha sonra profilinize tıklayın. Ardından abonelikler kısmına tıklayıp Apple Arcade kısmına gelin. Bu basit adımları takip ederek Apple Arcade üyeliğinizi sonlandırabilirsiniz. Hesabınızı kapattıktan sonra oyunları cihazınıza indirseniz dahi oynamanız mümkün olmayacaktır.

    İptal etmek, servisten tamamen çıkmak anlamına gelmez. İptal ettikten sonra abonelik süresi bitene kadar oyunlara erişmeye devam edebilirsiniz. Ayrıca daha sonra tekrar abone olmak isterseniz kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. 

    Hem mobilde hem de bilgisayarda kesintisiz oyun deneyimini için internet hızı oldukça önemlidir. TurkNet olarak kendi altyapımızla TurkNet GigaFiber hizmetimizi sizlere sunuyoruz. TurkNet GigaFiber ile 1.000 Mbps’ye varan upload ve download hızlarına taahhütsüz olmadan erişebilirsiniz. Siz de hemen TurkNet GigaFiber’li olmak için altyapı sorgulaması yapabilir ve ardından internet abonelik işlemi için bilgi alabilirsiniz.

    Bu yazıyı beğendiniz mi? Beğendim
    İlgili Yazılar