turknet logo

Oyun Dünyası

En İyi Kablolu ve Kablosuz 6 Oyuncu Kulaklığı

Şubat, 2023
Paylaş
  • 1381
  • En İyi Kablolu ve Kablosuz 6 Oyuncu Kulaklığı

    Oyun dünyasında doğru zamanda doğru hamleyi yapmak ve takım oyunlarında sağlıklı bir iletişim kurmak için oyuncu kulaklıkları büyük önem taşır. Yazımızda yüksek performans elde edebileceğiniz üst seviye kablolu ve kablosuz 6 oyuncu kulaklığı hakkında bilgileri derledik..

    En İyi Kablolu Oyuncu Kulaklıkları

    Kablolu oyuncu kulaklıkları arasında önemli özellikleriyle öne çıkan mikrofonlu oyuncu kulaklıklarını aşağıda bulabilirsiniz:

    Sennheiser GSP 300 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı

    Oyuncular için, uzun süre kullanıldığında dahi rahatsız etmeyen, konforlu kulaklıkların kullanılması çok önemli. Bu ürün, hafıza köpüklü kafa yastıkları ile kulaklığın uzun süre, rahatça kullanılmasına yardımcı oluyor. Mikrofon, arka plandaki sesleri engelliyor ve oyuncular arasındaki iletişim kaliteli olmasına yardımcı oluyor. Frekans aralığı 15 Hz – 26 Hz arası olan kulaklık yüksek bas ve tiz gücüyle oldukça gerçekçi ve kaliteli ses sağlıyor.

    Kingston HyperX Cloud II 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı

    15 Hz – 25 Hz ses aralığındaki bu kulaklık, yerleşik mikrofon takibi özelliği sayesinde oyuncunun kendi sesini test etmesini de sağlıyor. Baş bandı oldukça esnek ve kulak içi yastıklarda özel hafızalı köpükler bulunuyor. 7.1 ses teknolojisine sakip kulaklık USB şarj kablosuyla hızla şarj edilip saatlerce kullanılabilir.

    Logitech G332 Stereo Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı

    Kablolu, 24 ay garantili bu oyuncu kulaklığı, özellikle güçlü ses teknolojisiyle ön plana çıkıyor. 50 mm ses sürücüleri sayesinde ayrıntılı sesleri kolayca duymak da mümkün. Birçok aygıtla uyumlu olan Logitech G332, kulak kısımlarının 90 dereceye kadar döndürülebilmesi özelliği sayesinde oyunculara konforlu bir oyun deneyimi ve rahatlık sunuyor.

    En İyi Kablosuz Oyuncu Kulaklıkları

    Oyun oynarken daha fazla hareket özgürlüğü mü istiyorsunuz? Listelediğimiz en iyi kablosuz oyuncu kulaklıklarına göz atabilirsiniz.

    JBL Quantum 800 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı

    Surround ses sistemi açısından göz dolduran JBL Quantum 800, 14 saat boyunca kesintisiz çalışabilme özelliğine sahip. Bluetooth 5.0 bağlantısı ile oyunculara hareket özgürlüğü sunan bu kulaklık, oyundaki en önemli ayrıntıları bile duymanızı sağlayacaktır.

    Bang & Olufsen BeoPlay Portal Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı

    Tasarımındaki özgünlük ve birçok cihazla tam uyumlu bağlantı kabiliyeti bu kulaklığın tercih edilmesi için önemli unsurlardan yalnızca birkaçı. Aktif gürültü engelleyici özelliği ve konforlu yapısı sayesinde Bang & Olufsen Beoplay, kablosuz kulaklığın gerektiği birçok yerde kullanılabilir.

    Logitech G G435 Lightspeed Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı

    Lityum polimer pil teknolojisi, 20000 Hz ses kapsamı ve hafif yapısı ile tam oyunculara göre bir kulaklık olan Logitech G G435, birçok renk seçeneğine sahip. Tam 10 metreye kadar kullanım olanağı sağlayan kablosuz özellik, bilgisayardan uzaklaşarak oyun oynanmasını kolaylaştırıyor. Ses yalıtımlı ve hafızalı köpük kulak için muhteşem bir konfor sağlar. 40 mm ses sürücülerine sahip olan kulaklık, Dolby Atmos, Tempest 3D AudioTech ve Windows Sonic ile uyumludur.

    Oyuncular için ekipmanların yanında internet hızı da oyun oynarken oldukça önemli bir faktör. TurkNet olarak kendi altyapımızla 1000 Mbps’ye varan download ve upload hızına sahip GigaFiber hizmeti sunuyoruz. Oyun keyfinizi arttırmak için altyapı sorgulama işleminden sonra abonelik başvuru işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. 

    Bu yazıyı beğendiniz mi? Beğendim
    İlgili Yazılar