turknet logo

GigaFiber

Evde GigaFiber İnternet Kullanmak için 7 Neden

Kasım, 2022
Paylaş
  • 543
  • Evde GigaFiber İnternet Kullanmak için 7 Neden

    Home office kavramının yaygınlaşması, online derslerin ve evlerimizde kullandığımız akıllı cihaz sayısının artması evde kullandığımız interneti daha önemli bir hale getirdi. Durum böyleyken bir evde aynı anda interneti kullanan kişi sayısı ve kullanım alanlarındaki farklılıklar daha yüksek hızda internet ihtiyacına neden oldu. Bu ihtiyacı karşılamak adına GigaFiber internet tercih etmeniz için 7 nedeni sıraladık.

    GigaFiber Nedir ve Avantajları Nelerdir?

    TurkNet GigaFiber, tamamen kendi altyapımız üzerinden sunulan fiber internet hizmetidir. 1000 Mbps Download ve Upload hızına sahip olması sebebiyle birçok işlemin aynı anda farklı cihazlardan gerçekleştirilmesine olanak tanır. Kullanıcılarına aradıkları hızı ve kaliteyi sunan GigaFiber internetin avantajları ise şunlardır;

    1) İlk ve en önemli avantajı elbette kullanıcısına sağladığı yüksek hız

    2) Sayfaların yüklenme hızı GigaFiber ile oldukça yüksektir, zaman kaybı yaşamaksızın aynı anda onlarca sayfa arasında dolaşabilirsiniz.

    3) Yüksek hızda dosya indirme olanağıyla minimum 50 Mbps, maksimum 150 Mbps indirme hızına kolayca erişebilirsiniz.

    Evde GigaFiber İnternet Kullanmak için 7 Neden

    İnternet kurulumu için araştırmamızı yaparken önceliklerimize göre kriterlerimizi belirleriz. İnternette aynı anda kaç kişi online işlem gerçekleştirecek, günlük dosya indirme hızı ve boyutu, fiyat performans gibi faktörler deneyimlerimizi etkileyecektir. Evlerimizde en kaliteli internet deneyimi için GigaFiber interneti seçmemizi sağlayacak 3 neden;

          1. Teknik Altyapı

    GigaFiber internet altyapısı; TurkNet’in kullanıcıları için özel olarak tasarlayarak geliştirdiğimiz kendi altyapımızdır. Gigabit hızında internet, 7/24 müşteri desteği ve hızlı müdahale/çözüm ekibi ile en kaliteli hizmeti sunabilmek için her geçen gün yenilerek ve teknik altyapısını geliştirerek online hayatı kolaylaştırmak için sunduğumuz hizmetlerimizden bir tanesidir.

          2. 1000 Mbps Download & Upload Hızı

    GigaFiber internet, 1000 Mbps Upload hızı ile Zoom ve EBA gibi platformalda dahil online tüm işlemlerde kesintisiz ve takılma olmadan işlem gerçekleştirme imkanı sunar. Aynı anda birçok kullanıcının etkinliğine olanak tanıyarak evinizde kaç kişi bağlanırsa bağlansın herkes aynı kalitede ve performansta GigaFiber hızında internetten faydalanacaktır.

          3. Kotasız Olması

    Sınırsız ve uygun fiyatlarda kaliteli internet bulmanın zor olduğu bilinen bir gerçektir. Kendi altyapımızı kullandığımız GigaFiber internette ise aradığınız tüm bu imkanlar mevcut. Bulunduğunuz bölgenin desteklediği en yüksek hızı kullanırken sınırsız bir şekilde hizmetlerden yararlanabilirsiniz.

          4. Taahhüt 

    Taahhüt uygulamaları kullanıcıları interneti deneyimlemeden kısıtlamaya başlayan ve memnun kalmadıklarında hizmetten vazgeçmelerini engelleyen bir durumdur. TurkNet olarak biz değerli kullanıcılarımızı bu stresten uzak tutuyoruz ve taahhütsüz hizmetlerimizle birlikte memnun kalmazlarsa ücretlerini iade ediyoruz.

          5. Cayma Bedeli

    Mevcut internetiniz taahhütlü bir şekilde bağlandıysa ve bitiş süresine daha çok varsa karşınıza çıkabilecek cayma bedelinin bir kısmına biz kullanıcılarımıza destek olmak için karşılıyoruz. Cayma bedelinizi öğrenerek bizimle iletişime geçebilirsiniz.

          6. Ücretsiz modem

    İnternet bağlantısı kurulduktan sonra gelen faturalarda karşınıza çıkabilecek modem ücretleri ekstra bir yük getirebiliyor. GigaFiber internet hizmetlerimizde ücretsiz modem desteğiyle böyle bir durumla karşılaşmayacaksınız.

          7. Çok Sayıda Kullanıcı

    İnternete bağlanan kullanıcı sayısı fark etmeksizin donma veya yavaşlama olmadan bir kullanım sağlar. Film izlemek, canlı yayın açmak, online konferanslara ve derslere katılmak veya online oyunlar oynamak gibi anlık olan ve internet yavaşlamasının deneyimizi olumsuz yönde etkileyebileceği bu faaliyetleri GigaFiber ile donma, gecikme olmadan gerçekleştirebilirsiniz.

    Evde GigaFiber Kullanabilmek için Ne Yapmak Gerekir?

    GigaFiber internet altyapısı kendi geliştirdiğimiz bir teknoloji olduğu için öncelikli olarak yapılması gereken işlem altyapı sorgulama işlemidir. Eğer bulunduğunuz bölgenin altyapısı destekleniyorsa TurkNet GigaFiber internet hizmetimiz için abonelik işlemlerini başlatabilirsiniz. GigaFiber’li olmak bu kadar kolay!

    Bu yazıyı beğendiniz mi? Beğendim
    İlgili Yazılar