turknet logo

İnternet Teknolojileri

Fiber İnternet Neden Yavaşlar?

Ekim, 2022
Paylaş
  • 3330
  • Fiber İnternet Neden Yavaşlar?

    Fiber internet kullanıyorsanız ve yavaşladığını düşünüyorsanız doğru yerdesiniz! Fiber internet neden yavaşlar ve hızlandırmak için ne yapmak gerekir? Bu yazımızda sorularınızın cevaplarına ulaşabilirsiniz.

    Fiber İnternet Neden Yavaşlar?

    İnternetten maksimum verimi almak için hızlı olması işlem kolaylığı sağlar ve zaman kaybının önüne geçer. Kullandığınız fiber internet yavaşlamaya başladığında internet hızını ölçmek için hız testinden faydalanabilir ve sonrasında gerekli çözümlere başvurabilirsiniz. İnternet hızınızın yavaşlaması pek çok nedene bağlı olarak gerçekleşebilir. Fiber internetin yavaşlama nedenleri aşağıdaki gibi listelenebilir:

    Kullandığınız fiber internetin yavaşladığını düşünüyorsanız öncelikle faktörlerle ilgili sorunlar olup olmadığını kontrol etmelisiniz.

    Fiber İnternet Yavaşlarsa Ne Yapmalısınız?

    İlk olarak altyapı sorgulama ile başlayabilirsiniz. Bulunduğunuz konumun alt yapısında herhangi bir sorun varsa internet sağlayıcınızın teknik ekipteki yetkili kişilerine bu durumu bildirebilirsiniz. Fakat sorun altyapıdan kaynaklanmıyorsa diğer faktörleri değerlendirmeniz gerekir.

    İnternetinizin yavaşlamasından memnun değilseniz, TurkNet’in 1000 Mbps‘e varan Download ve Upload hızı sunduğu fiber internet tam size göre! İnternet altyapı sorgulama yaparak bulunduğunuz bölgede yararlanabileceğiniz maksimum internet hızını hemen öğrenebilirsiniz.

    Bu yazıyı beğendiniz mi? Beğendim
    İlgili Yazılar