turknet logo

İnternet Teknolojileri

Fiber İnternetin Avantajları Nelerdir?

Kasım, 2022
Paylaş
  • 1004
  • Fiber İnternetin Avantajları Nelerdir?

    Yüksek hızda internet deneyimi sunan fiber internetin kullanıcılara sağladığı avantajlar sadece hızla sınırlı değil. Fiber internetin  avantajlarını yazımızda derledik. 

    Fiber İnternetin Avantajları Nelerdir?

    TurkNet Fiber İnternet’in Avantajları Nelerdir?

    Yüksek Upload ve Download Hızı; yüksek hızda yükleme ve indirme kapasitesine sahiptir.

    Kota Yok; sınırsız internet ile fatura dönemi boyunca aynı kalitede internet hizmetini kullanmış olursunuz.

    Taahhüt Yok; abonelik süresinde esnek hareket edebilmeniz için taahhüt yapmıyoruz.

    Modeminiz Bizden; fiber internet bağlantısının maliyetlerini artırabilen modemlerden ücret almıyoruz. 

    Cayma Bedeliniz Bizden; başka operatörlerle yapmış olduğunuz taahhütler sebebiyle internet servis sağlayıcınızı değiştirememe problemine son veriyoruz. Sizden talep edilen cayma bedelini öderken destek oluyoruz.

    Memnun Kalmazsanız Paranız İade; sunmuş olduğumuz hizmetlerden memnun kalmazsanız ücretiniz iade ediliyor.

    Geleceğin teknolojisi olarak adlandırılan fiber internet sahip olduğu avantajları ile kullanıcılarının kesintisiz internet hizmeti almasını sağlar.

    Fiber İnternet Neden Daha Hızlıdır?

    Fiber internet, veri iletimi için elektrik yerine ışığı kullanır ve bu da daha yüksek bant genişliğini idare edebilen çok daha hızlı internet bağlantılarını kolaylaştırır. Fiber optikler verileri neredeyse ışık hızında taşır ve taşıma işlemini yaparken birden fazla veri bulundurabilir. Bakır kablolar ile taşınan internette durum böyle değildir. Bakır kablolar tek seferde tek bir veriyi elektrik formu halinde taşıyabilir. Aralarındaki bu fark sebebiyle fiber internet daha hızlıdır.

    Fiber İnternet Kurulumunun Farkı Nedir?

    Fiber internet kurulumunun diğer internet tipi kurulumlarından farkı, kurulum için öncelikle internetin konumlanacağı bölgede fiber internet altyapısının olması gerekliliğidir. Ev, iş yeri, okul veya herhangi bir mekan fark etmeksizin fiber internet kurulumunu yaptırmadan önce o bölgenin altyapı sorgulamasını yaparak bilgi almak gerekmektedir. Bulunduğunuz konuma ait altyapı sorgulamasını gerçekleştirdikten sonra sonuç doğrultusunda Fiber internet başvurusu yapabilirsiniz.

    Bu yazıyı beğendiniz mi? Beğendim
    İlgili Yazılar