turknet logo

GigaFiber

GigaFiber Altyapı Sorgulama ve Başvuru Nasıl Yapılır?

Ekim, 2022
Paylaş
  • 13754
  • GigaFiber Altyapı Sorgulama ve Başvuru Nasıl Yapılır?

    TurkNet GigaFiber başvurusu ve altyapı sorgulaması nasıl yapılır? GigaFiber hakkında merak ettiklerinizi yazımızın devamında bulabilirsiniz.

    GigaFiber Altyapı Sorgulama ve Başvuru Nasıl Yapılır?

    GigaFiber internet hizmeti adını Gigabit internetten almaktadır. Yaygın olarak 35, 50, 80 Mbps hızları ile hizmet verilmektedir. Ancak 1000 Mbps hızı sağlayan Gigabit internet teknolojisini kullanan GigaFiber, kullanıcılarına oldukça hızlı deneyim sağlamaktadır. Hızı, müşteri hizmeti, yükleme kapasitesi ile kullanıcılarına sorunsuz bir hizmet sağlamayı amaçlayan GigaFiber internet, TurkNet’in kullanıcı memnuniyetini ön planda tutarak başvuru sürecinde kolaylık sağlamaktadır. Altyapısı TurkNet’e ait olan GigaFiber hizmetine sahip olmak isteyen kullanıcılar TurkNet sitesi üzerinden kolaylıkla altyapı sorgulaması yapıp başvuru süreçlerini başlatabilirler.

    GigaFiber Altyapı Sorgulama Nasıl Yapılır?

    GigaFiber şu an için İstanbul, Ankara, Bursa, Tekirdağ ve İzmir’in belirli bölgelerinde 800 bine yakın evde, altyapıya sahip durumdadır. TurkNet altyapısını yıl sonuna kadar 11 şehirde 1 milyondan fazla haneye ulaştırabilmek için çalışmalarda bulunuyor. TurkNet’in kendi GigaFiber altyapısı bulunmaktadır ve başvuru sürecinde ilk olarak altyapı sorgulaması yapılması gerekiyor. TurkNet internet sitesi üzerinden altyapı sorgulaması kolaylıkla yapılabiliyor. Bu sorgulama için gerekli adımlar şunlardır;

    Adresinde GigaFiber altyapısı bulunmayan kullanıcılara da yardımcı olmaya çalışarak GigaFiber İstiyorum çalışmasını başlattık. GigaFiber İstiyorum sayfamızı ziyaret ederek GigaFiber talebinde bulunabilirsiniz.

    İnternet üzerinden sorgulama yapmak istemeyen kullanıcılar için aynı zamanda (0850) 288-80-84 üzerinden Fiber Satış ve Başvuru hattı da bulunuyor. Bu hat üzerinden iletişime geçen kullanıcılar da TurkNet GigaFiber hakkında bilgi alabilir ve bölgelerinde altyapı olup olmadığını sorgulayabilir.

    GigaFiber İnternet Başvurusu Nasıl Yapılır?

    GigaFiber internet başvurusu için izlemeniz gereken adımlar şu şekildedir;

    1. İletişim Bilgilerinin Doldurulması

    TurkNet, hizmet sürecinin başlaması için ilk olarak kullanıcıların iletişim bilgilerini talep ediyor. İsim, soy isim, e-mail adresi ve telefon numarası bilgilerini dolduran kullanıcılar son olarak “Kişisel Veri Aydınlatma Formunu” onaylayarak bir sonraki aşamaya geçebiliyor.

    2. Adres Bilgilerinin Doldurulması

    Başvuru sürecinin bir sonraki adımında adres bilgileri istenmektedir. Buna ek olarak kullanıcıların hali hazırda bir internet operatörü kullanması durumunda bu operatördeki hizmete dair bilgilerin de aktarılması gerekmektedir. Bu bilgiler TurkNet GigaFiber hizmetine geçen kullanıcıların cayma bedelinin bir kısmını ödemek için istenilen bilgilerdir.

    3. Tercihlerin Yapılması: 

    Kişisel bilgiler, adres ve mevcut internet sağlayıcısı bilgilerinden sonraki adımda tercihler karşımıza çıkmaktadır. Sürecin bu adımında altyapının desteklediği en yüksek hızdaki tarife kullanıcılara sunulmaktadır. Ek Hizmet Seçimi kısmından da internet hizmetine dair ek tercih ayarları bulunmaktadır.

    4. Kimlik ve Ödeme Bilgilerinin Doldurulması 

    Başvuru sürecinin son adımında kullanıcıların kimlik doğrulaması yapması gerekmektedir. Ödeme bilgilerinin de yer aldığı son aşamada bu bilgiler de doldurulduktan sonra başvuru süreci tamamlanıyor.

    Kolay ve hızlı bir şekilde GigaFiber başvurunuzu tamamlayabilir ve dünya kalitesinde interneti avantajlı fiyatla kullanmaya başlayabilirsiniz.  

    Bu yazıyı beğendiniz mi? Beğendim
    İlgili Yazılar