turknet logo

GigaFiber

GigaFiber İnternetin Yayıncılara Sağladığı 10 Avantaj

Aralık, 2022
Paylaş
  • 1156
  • GigaFiber İnternetin Yayıncılara Sağladığı 10 Avantaj

    GigaFiber yüksek upload ve download hızıyla, yayıncıların takipçilerini bekletmeden canlı yayın açmalarını sağlar. Videolarını da gecikme olmadan yüklemelerine olanak tanımasıyla, ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik birçok avantaj içermektedir. Bu avantajların neler olduğunu detaylı şekilde inceleyelim.

    Yayıncılar için Yüksek Upload ve Download Hızı Neden Önemlidir?

    Yüksek upload ve download hızı yayıncıların içeriklerini etkili bir şekilde izleyicilere sunmalarını sağlar. Özellikle video yayıncılığı yapıyor veya canlı yayın açıyorsanız yüksek upload hızına sahip olmanız, videolarınızı hızlı bir şekilde internette yayınlamanıza olanak tanır. Ayrıca yüksek download hızına sahip olmak izleyicileriniz için hazırlayacağınız içeriklerde, dosyalarınızı, video ve müziklerinizi ya da oyunlarınızı daha hızlı bir şekilde indirme imkanı verir. Böylelikle içerik üretimi sırasında vakit kaybetmeden işlemler gerçekleşirken yeni fikirleriniz için çalışmaya devam edebilirsiniz.

    İzleyicilerinizi hayal kırıklığına uğratmadan tam vaktinde gerçekleştireceğiniz video yüklemeleri ve canlı yayınlarla takipçi sayınızı artırabilirsiniz. Ayrıca canlı yayında takipçileriyle müzik, oyun, film ya da dizi gibi farklı içeriklerle de etkileşim halinde olan yayıncılar için kaliteli şekilde yayınlarını zenginleştirme olanağı tanır. TurkNet olarak kendi altyapımızla oluşturduğumuz GigaFiber ile yayıncıların internet ihtiyacını karşılıyoruz. 1000 Mbps download ve upload hızı sunan GigaFiber ile yayınlar artık çok daha kaliteli ve kesintisiz bir hale geliyor. Yayıncılar için GigaFiber’in avantajları sadece bununla sınırlı değil, diğer avantajlarına da göz atalım.

    GigaFiber İnternetin Yayıncılara Sağladığı 10 Avantaj

    GigaFiber’in internet bağlantısı anlamında yayıncıların işlerini kolaylaştırabilecek avantajları şunlardır:

    1. Teknik altyapısı kendi altyapımız olması ve güncel teknoloji kullanılarak oluşturulması sebebiyle en yeni, hızlı internet ağ bağlantıları arasında yer alıyor.
    2. Yüksek upload ve download hızı ile GigaFiber yayıncılar için ideal altyapılardan bir tanesi olma özelliğine sahip. Bu sayede yayıncılar videolarını hızlı bir şekilde indirip yükleyebilirler.
    3. 1000 Mbps internet hızıyla canlı yayınlarını kesintisiz şekilde, donma ve kopma olmadan gerçekleştirirler. Canlı yayın esnasında arka planda yapmaları gereken işlemleri de sorunsuz sürdürürler.
    4. Düşük ping değeri canlı yayın esnasında gecikmeleri önler ve anlık yayın imkanı sunar. Özellikle oyun oynarken canlı yayın yapanlar için oldukça önemli olan ping değeri, GigaFiber’de oldukça düşüktür.
    5. Ücretsiz modem desteği ile yüksek kalitede bir hizmet alabiliyor olmaları oldukça avantajlı bir durum, özellikle de  yayıncıların ekipman maliyetleri göz önünde bulundurulduğunda.
    6. Cayma bedeli desteği ile birlikte internet bağlantılarından memnun olmayan yayıncıların zaman ve para kaybını en aza indiriyoruz. Böylelikle taahhüt sürelerinin dolmasını beklemek zorunda kalmadan ve yüksek maliyetlerin altında ezilmeden internet bağlantılarını seçebilirler.
    7. 7/24 müşteri desteğiile TurkNet olarak kullanıcılarımızın her an yanındayız. Yayıncıların da soru işaretlerini gidererek yaşanabilecek her durum için çözüm üretmeye hazır bekliyoruz.
    8. Kapsamlı servis ağı ve uzman ekibidesteğimiz sayesinde TurkNet olarak olası arıza durumlarında hızla müdahale ederek çözüm sağlıyoruz.
    9. Taahhütsüz internettarifeleri yayıncılar için de oldukça önemlidir. İnternet bağlantılarından memnun kalmadıkları takdirde taahhütsüz internette aboneliği iptal edebilme esnekliği mevcut.
    10. Sınırsız internettarifeleriyle birlikte yüksek kota ihtiyacı olan yayıncılara sınır çizmiyoruz ve doyasıya internetin tadını çıkartmalarını sağlıyoruz.

    Ayrıca “Yayıcılar için en iyi kamera önerileri” içeriğimizi de inceleyebilirsiniz.

    GigaFiber hizmetimizden yararlanabilmek için altyapı sorgulama işleminizi gerçekleştirebilir ve internet abonelik başvuru sürecini kısa sürede tamamlayabilirsiniz.

    Bu yazıyı beğendiniz mi? Beğendim
    İlgili Yazılar