turknet logo

GigaFiber

Hemen GigaFiber’e Geçmek için 7 Neden

Mart, 2023
Paylaş
  • 583
  • Hemen GigaFiber’e Geçmek için 7 Neden

    GigaFiber ile 1000 Mbps’ye varan internet hızı sunuyoruz ve birçok avantajıyla kullanıcılarımızı kaliteli internet bağlantısıyla buluşturuyoruz. GigaFiber ile ev internetinden kurumsal firmalara kadar yüksek kalitede internet hizmeti sunarak, kullanıcı deneyimini her alanda iyileştiriyor. Hemen GigaFiber’e geçmek için nedenleri gelin birlikte inceleyelim.

    Hemen GigaFiber’e Geçmek için 7 Neden

    Oyunculardan, yöneticilere, KOBİ’lerden öğrencilere kadar birçok alanda interneti yoğun şekilde kullanan herkes için GigaFiber avantajlarını inceleyelim.

    Yüksek Upload Hızı

    Yüksek upload hızı birçok sektör ve alandaki bireylerin internet aracılığıyla birçok yüksek boyuttaki dosyasını hızlı bir şekilde yüklemesini sağlar. Öğrencilerin online derslerde kesintisiz şekilde notlarını alırken, toplantılarda video konferanslar donma ve kopma olmadan gerçekleşir. Ayrıca canlı yayınlarda kesintisiz bir yayın akışı sağlarken büyük boyutlu videoları da kısa sürede çeşitli platformlara yükleme olanağı tanır. 

    Yüksek Download Hızı

    GigaFiber’in en avantajlı yönlerinden biri de yüksek bir indirme hızına sahip olması. İnterneti günlük hayatta aktif olarak kullananlar için büyük bir avantaj olan download hızı, film ve dizi gibi yüksek boyutlu dosyaları dakikalar içerisinde indirebilmenize olanak sağlıyor. Yüksek bir download hızına sahip internet ile vakit kaybı ve iş gücü kaybı yaşamadan iyi bir internet deneyimi yaşayabilirsiniz. 

    Taahhütsüz ve Kotasız

    TurkNet GigaFiber’i, taahhütsüz ve kotasız olarak kullanıcılarımıza sunuyoruz. Bu sayede kullanıcılar herhangi bir kısıtlama olmadan günün her saati maksimum internet keyfine sahip olabiliyor. Kotasız internet ile fatura günü yaklaşsa bile internetiniz ilk günkü gibi hızlı ve kesintisiz devam eder. Bunun yanı sıra GigaFiber kullanıcıları abonelik süresi boyunca herhangi bir taahhüte  bağlı kalmadan internet erişimine sahip olur. Bu sayede üyeliği sonlandırmak isteyen kullanıcılar herhangi bir taahhüt cayma bedeli ödemeden internet kullanım haklarını sonlandırabilir.

    7/24 Müşteri Desteği

    İnternet kullanımı 7/24 devam eden bir süreçken önemli bir işin ortasında olası bir sorunla karşılaşmanız halinde yardımcı olacak deneyimli ekibimiz GigaFiber ile de yanınızda Haftanın her günü 24 saat müşteri yardım desteği bulabilirsiniz. Deneyimli ekibimiz sayesinde internet bağlantınızla ilgili olası sorunları hızlı şekilde çözümlemek mümkün.

    Kendi Altyapımızla Hizmet

    TurkNet olarak kendi altyapımızda sunduğumuz GigaFiber ile en güncel teknoloji ve altyapıyla internet bağlantısı elde etmeniz mümkün. Yeni donanımlarla döşenen GigaFiber altyapı hava koşullarına dayanıklı ve sağlam şekilde tasarlandı.

    Ücretsiz Modem

    Kendi altyapımızda sunduğumuz GigaFiber hizmetinde ücretsiz modem bulunuyor. Bu sayede GigaFiber uyumlu modem arayışına girmenize gerek kalmadan abonelik süresince kullanabileceğiniz modemi kurum esnasında temin ediyoruz. Bu sayede en hızlı internete en kaliteli modem kaynakları üzerinden ulaşabilirsiniz.

    Cayma Bedeli Desteği

    Mevcut internet bağlantınızı taahhütlü şekilde aldıysanız ve memnun kalmadıysanız GigaFiber’e geçerken cayma bedelinizin bir kısmını TurkNet olarak karşılıyoruz. Üstelik bu hizmeti taahhütsüz ve kotasız şekilde abonelik gerçekleştirebilirsiniz.

    GigaFiber ile Neler Yapabilirim?

    GigaFiber ile 1000 Mbps varan internet hızıyla internetin keyfini doyasıya çıkarmaya başlayabilirsiniz. İş yaşamını online işlemler ile kolaylaştıran kurum ve bireyler işlemleri aksamadan yaparken toplantılarına da yüksek kalitede hızla katılabilirler. Home office çalışanların ev internetiyle sınırsız işlem hacmi gerçekleştirmelerine olanak tanırken, 7/24 destek ekibi sayesinde olası sorunlarını da kolaylıkla çözmeleri mümkün olur. Online oyunlarınızı internette ping ve lag olmadan oynayabilir, film ve dizi keyfinizi kotasız internet ile doyasıya yaşayabilirsiniz. Öğretmen ve öğrenciler online eğitimle derslerine kesintisiz şekilde katılabilir. Ayrıca ödevlerini, dosyalarını hızlı şekilde indirip yükleyebilirler. Yayıncılar için birçok canlı yayını yüksek kalitede gerçekleştirme imkanı sunarken takipçi sayılarını artırmalarını da sağlayabilir. 

    Hemen GigaFiber’e geçmek için avantajlarını inceledik şimdi sıra altyapı sorgulama işlemi ve abonelik başvurusu oluşturmakta! Ayrıca başka operatörden geçiş süreci hakkında bilgi alarak kolay bir şekilde GigaFiber başvurusu yapabilirsiniz.

    Bu yazıyı beğendiniz mi? Beğendim
    İlgili Yazılar