turknet logo

İnternet Hızı

İşletmeler için GigaFiber İnternetin 8 Avantajı

Ocak, 2023
Paylaş
  • 579
  • İşletmeler için GigaFiber İnternetin 8 Avantajı

    İşletmeler için internet hem iş süreçlerini yönetmek hem de potansiyel müşterilerine ulaşmaları adına oldukça önemlidir. Bu yazımızda TurkNet olarak kendi altyapmızla sunduğumuz GigaFiber’in işletmelere sağladığı avantajlardan bahsedeceğiz.

    İşletmeler Neden GigaFiber Kullanmalıdır?

    Yüksek hızda internete sahip olmak işletmelerin daha verimli ve etkili bir şekilde çalışmasına yardımcı olur. Aynı zamanda işletmede bulunan teknolojilerin tam kapasiteyle kullanılabilmesi de yine internet hızıyla doğrudan bağlantılıdır. Veri transferi, tedarik zinciri yönetimi ve müşteri destekleri gibi süreçler de konusu olduğunda yüksek hızlı internet işletmeler için önemli bir gereklilik olarak ortaya çıkar. Kendi altyapımızla oluşturduğumuz GigaFiber’i bu noktada işletme sahibi kullanıcılarımız için oldukça avantajlı bir hizmet olarak sunuyoruz.

    GigaFiber’in İşletmelere Sağladığı 8 Avantaj

    Yüksek Hız ve İşlem Hacmi

    Kullanıcı ve işlem hacminin yükseldiği durumlarda internet hızının etkilenmemesi için bant aralığının geniş olması gerekir. GigaFiber hizmetimizde geniş bant aralığı sayesinde yüksek hızda bir bağlantıya sahip olabilirsiniz. Kendi altyapımızla hayata geçirdiğimiz GigaFiber, size 1000 Mbps gibi rakipsiz bir bağlantı hızı sağlar. Böylece işletmenizde internet kullanan kişi sayısı yüksek olsa da bağlantı hızında bir düşüş yaşanmaz. Bu sayede işletmenizdeki online işlem hacmi artsa da bağlantı sorunu yaşanmaması verimli bir iş yönetim sürecine zemin oluşturur.

    Kesintisiz Bulut Erişimi (Cloud)

    Modern zamanların getirdiği bir bilgi saklama, paylaşma ve düzenleme ortamı olan Cloud platformları, hızlı ve güvenilir bir internet bağlantısı ile ofis çalışma performansını oldukça arttıracaktır. Hemen hemen her işletmenin vazgeçilmezlerinden olan ve çevrimiçi sunucularla desteklenen bu sanal paylaşım ağına, GigaFiber sayesinde yüksek kalitede, kesintisiz ve güvenli erişim sağlanır. Bu platforma kesintisiz erişim sağlanabilmesi, süreçlerin ve veri alışverişinin sorunsuz olmasını, dolayısıyla başarılı bir iş planını ortaya çıkarır.

    AKN’siz, Kotasız Olması

    Adil kullanım kotası belirli internet tüketiminin ardından fatura dönemine kadar kalan süre içerisinde daha yavaş bir internet bağlantısı kullanılmasına sebep olur. Bu durum işletmeler için özellikle de internet kullanımını müşterilerine hizmet olan sunan iş yerlerinde sorunlara ve kar kaybına neden olabilir. GigaFiber internette hiçbir kota bulunmadan ve sınırsız olarak aynı kalitede internet hizmetinden yararlanabilirsiniz. İşletmenizin hizmet kalitesinde internet bağlantısından kaynaklanan düşüşler yaşamadan verimli bir dönem geçirebilirsiniz.

    Yerinde Kurulum

    Yeni internet hattı bağlanacak kullanıcılarımız için iş yerinize kadar gelerek kurulum sağlıyoruz. Kablolardan modeme kadar tüm donanımın yerleşimini ve kontrollerini gerçekleştirerek sorunsuz bir şekilde bağlantınız oluşturup, hattınızı hazır şekilde teslim ediyoruz.

    Sinyal Gücü

    Bir işletmede modemin konumu farketmeksizin herkesin aynı kalitede bağlantıya sahip olabilmesi için sinyal gücü önemli bir faktördür. GigaFiber’de kullanılan fiber optik kablolar ve uyumlu modemlerde sinyal gücü diğer bağlantı türlerine kıyasla daha yüksek orandadır. Böylece geniş alanlara sahip işletmeler, GigaFiber ile tesis genelinde daha iyi bir Wi-Fi sinyali sunar.

    Sağlam Donanım

    Dayanıklı donanımdan oluşan internet bağlantısı özellikle bilgi işlem ve ticaret yapan işletmeler için büyük ekonomik öneme sahiptir. Planlanmamış bir kesinti, iş iletişimini ve üretkenliği tamamen etkileyebilir.
    GigaFiber’de kullanılan fiber optik kablolar, bakır kablolar gibi veri aktarımına zarar verebilecek veya durdurabilecek sert hava koşullarından etkilenmezler. Ayrıca, hızla aşınan bakır DSL kablolarının aksine, fiber optik kablolar çok daha uzun süre kesinti olmaksızın internet erişimi sağlamaktadırlar.

    5G Destekli Toplantılar

    Özellikle pandemi sonrası çok daha aktif bir şekilde kullanılmaya başlayan çevrim içi toplantı (online meeting) kavramı, her çapta işletmeye büyük avantajlar sunmaktadır. Bu avantajlardan yararlanabilmek için bant genişliği (bandwidth) 5 GHz olan GigaFiber tercih edildiğinde, bu toplantılardaki görüntü ve ses kalitesi en üst seviyede olacaktır. Ayrıca kopma ve donma gibi aksamalar yaşamadan güçlü bir iletişimle firmanızı çok daha iyi temsil etmenizi sağlayacaktır.

    Kobi’lere Özel Çağrı Merkezi

    İşletmenizde internet bağlantısıyla ilgili soru ve sorunlarınızla özel olarak ilgilenen ekibimiz sayesinde zaman kaybı yaşamanızın önüne geçiyoruz. GigaFiber bağlantıyla ilgili sorularınızı KOBİ’lere özel çağrı merkezimizde hemen çözüme kavuşturabilirsiniz.

    İşletmeler GigaFiber’e Nasıl Başvuru Yapabilir?

    Kurumsal internet altyapı sorgulama servisini kullanarak altyapınızı öğrendikten sonra kurumsal aboneliğinizi başlatmak için iletişim bilgilerinizle başvurunuzu oluşturabilirsiniz. Ekibimiz başvurunuzu en hızlı şekilde değerlendirerek sizinle iletişime geçecektir. Yerinde kurulum hizmetimizle, hattınızı oluşturulduktan hemen sonra kullanıma hazır şekilde bağlantınızı teslim ederek aboneliğinizi başlatıyoruz.

    Kurumsal internet süreci hakkında daha fazla bilgi almak internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

    Bu yazıyı beğendiniz mi? Beğendim
    İlgili Yazılar