turknet logo

Sosyal Medya

Kurumsal Satışta Dijital Dönüşüm

Nisan, 2019
Paylaş
  • 586
  • Kurumsal Satışta Dijital Dönüşüm

    TurkNet Kurumsal İş Birimi olarak müşterilerimizin dijitalleşme yolculuğuna çözümlerimiz ile değer katıyoruz. Müşterilerimizin tedarik zincirinden, satış sonrası destek hizmetlerine kadar uzanan muazzam dönüşümler sonucu elde ettikleri verimlilik artışlarına yakinen şahitlik ediyor, çarkın bir dişlisi olmaktan kıvanç duyuyoruz.

    Diğer taraftan benzer dönüşümleri kendi iş süreçlerimizde de hayata geçirmeye devam ediyoruz. 2019 yılı TurkNet Kurumsal için:

    Bu değişimin önemli adımlarından biri olarak; TurkNet Kurumsal satış sürecimizi SFA alanında lider yazılımlardan SalesForce’a taşıyarak Mart 2019’da hayata geçirdik. Artık siz değerli müşterilerimize daha yakın ve daha çeviğiz.

    Tüm CRM verilerimizi, iş fırsatlarımızı baştan sonra tamamen izlenebilir hale getirdik. SalesForce ile etkinliklerimizi, müşteri planlarımızı ve önceliklerimizi artık daha kolay yönetebiliyor, proaktif aksiyonlar alabiliyoruz.

    Dashboard’lar ve özel raporlar sayesinde performans ve verimlilik artışını kolaylıkla izleyebiliyoruz.

    Üstelik uygulama üzerindeki sohbet ve etkileşim alanları sayesinde; özel gruplar kurarak spesifik bir konuyu tartışmaya açma, anket yapabilme, takım içi etkinlik düzenleyebilme imkanı veriyor. Bu sayede takım içi etkileşim de gittikçe artırıyor.

    Bu doğrultuda hem satış süreçlerimizde hem de siz değerli müşterilerimiz ile iletişimimizde maksimum verimlilik ve yüksek iş hakimiyeti ile fark yaratmaya devam edeceğiz.

     

    Zafer Ercan
    Kurumsal Satış Müdürü

    Bu yazıyı beğendiniz mi? Beğendim
    İlgili Yazılar