turknet logo

GigaFiber

Oyuncuların GigaFiber Tercih Etmesi için 6 Neden

Ocak, 2023
Paylaş
  • 615
  • Oyuncuların GigaFiber Tercih Etmesi için 6 Neden

    Oyuncular için yüksek internet hızı özellikle çevrimiçi oyun deneyimini etkiliyen önemli bir faktördür. TurkNet olarak kendi altyapımızla sunduğumuz GigaFiber, oyuncuların tüm beklentilerini karşılayacak.

    Oyuncular Neden GigaFiber Kullanmalıdır?

    Gigafiber avantajlarıyla çevrimiçi oyunlarda, özellikle multiplayer ya da yeni nesil bulut üzerinden oynanan online oyunlarda oyunculara birçok kolaylık sunar.

    1. Yüksek Upload ve Download Hızı

    Yüksek download hızı ile oyunları indirirken ve güncellerken uzun süreler beklemenize gerek kalmaz. TurkNet olarak GigaFiber’de 1000 Mbps download hızını oyuncularla buluşturuyoruz. İnternet hızı konusunda alışılagelmiş download (indirme) hızının yanı sıra bulut oyunlarına geçişle birlikte, upload (yükleme) hızı da oldukça önemli bir hale gelmiştir. Bu nedenle, diğer oyuncularla gerçek zamanlı rekabet edebilmek için yalnızca download değil, upload hızınızın da olabildiğince yüksek olması gerekir. GigaFiber’de 1000 Mbps upload hızı da oyuncuları bekliyor.

    2. Düşük Latency (Gecikme) ve Lag (Yavaş Yanıt Alma)

    Latency, oyun sunucusuna bağlandıktan sonra, sunucudan bilgisayarınıza veri aktarımı sırasında geçen zamandır. Bu sürenin uzaması, oyunlarda aksamalara neden olan lag durumunun ortaya çıkmasına neden olur. Oyunlarınız sırasında yaşayabileceğiniz lag, en kritik zamanlarda oyunu kaybetmenize neden olabilir.
    GigaFiber ile oyunlarınızı gecikme ve lag olmadan kesintiye uğramadan oynayabilirsiniz.

    3. Düşük Ping Değeri

    Oyun esnasında etkileşimin anlık olarak yansıyabilmesi için ping değerinin oldukça düşük olması gerekir. Özellikle çevrimiçi rekabetçi oyunlarda bu durum önemlidir. Kaliteli bir oyun deneyimi yaşamak için GigaFiber ihtiyacınız olan düşük Ping değerini size sunar. Böylelikle oyunlarda fark yaratabilir ve rakiplerinizin önüne geçebilirsiniz. Ping testi yaparak mevcut internetinizdeki ping değerini kısa sürede öğrenebilirsiniz.

    4. Kaliteli Altyapı

    GigaFiber internet ışık aktarımı yapan fiber optik kablolarla veri akışı sağlar. Bu altyapı olumsuz hava koşullarına karşı dayanıklı olması sebebiyle yalnızca hızlı bir internet bağlantısı ile kalmaz. Dayanıklı ve kesintisiz bir erişim sunar. Böylece GigaFiber hem sizin gerçek zamanlı oyun oynamanızı hem de bulut üzerinden oynadığınız oyunların (cloud gaming) görüntü ve ses akışını oldukça net almanızı sağlar.

    5. Kotasız

    Yüksek boyutlu oyun dosyaları indirirken ve güncellerken ya da çevrimiçi oyun oynarken kota problemiyle karşılaşabilirsiniz. Bunun sonucu olarak internet hızınızdaki değişiklikler oyun deneyimizi kesintiye uğratabilir. TurkNet GigaFiber ile kotaya ve farklı sınırlamalara takılmadan oyunlarınızın keyfini çıkarabilirsiniz.

    6. 7/24 Müşteri Desteği

    Kendi altyapımızla sunduğumuz GigaFiber hizmetinde 7/24 müşteri desteği sağlıyoruz. Dilediğiniz zaman taleplerinizi bize iletebilir ve ekibimizden hızlıca çözüm alabilirsiniz. Böylece oyun oynamaya kesintiye uğramadan devam edebilirsiniz.

    Oyuncular GigaFiber’e Nasıl Başvuru Yapabilir?

    GigaFiber teknolojisine kısa sürede ve pratik şekilde ulaşmak mümkün. Başvuru işlemleri için izlenecek adımlar;

    Öncelikle altyapı sorgulama hizmeti ile internet bağlantı altyapınızı sorgulamanız gereklidir. Eğer mevcut altyapınız GigaFiber destekliyorsa abonelik işlemine başlayabilirsiniz.

    Abone ol sayfamızdaki adımları izleyerek dakikalar içinde abonelik işlemizi gerçekleştirebilirsiniz. İletişim ve adres bilgilerinizin yanı sıra kişisel bilgilerinizi de doldurarak GigaFiber abonelik işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

    Bu yazıyı beğendiniz mi? Beğendim
    İlgili Yazılar