turknet logo

Güncel Yaşam

Sevgililer Günü’nde İzleyebileceğiniz En İyi Filmler

Şubat, 2023
Paylaş
  • 815
  • Sevgililer Günü’nde İzleyebileceğiniz En İyi Filmler

    Sevgililer Günü’nde film izlemek için uzun süreler film araştırmasıyla vakit kaybetmenize gerek yok! Bu özel günde izlenebilecek en iyi filmleri sizler için derledik.

    Sevgililer Günü’nde İzleyebileceğiniz Romantik Film Önerileri 

    Sevginin, aşkın ne olduğunu, insan ilişkilerini, fedakârlığı, sadakati ve daha birçok durumu konu edinen 7 romantik filmi sizin için derledik.

    Roma Tatili (Roman Holiday) IMDB puanı 8.0 

    Tam 10 dalda aday gösterildiği Akademi Ödülleri’nde, üç ödül kazanan Roma Tatili, eski bir romantik-komedi filmi. Gregory Peck, Audrey Hepburn ve Eddie Albert’in başrollerinde olduğu filmde, bürokratik ortamlardan sıkılan bir prenses konu ediliyor. Şunu da anımsatalım: Elçilik binasından kaçarak Roma’da dolaşmaya başlayan Prenses Ann’i canlandıran Audrey Hepburn, bu film çekildiğinde henüz ünlenmemiş bir oyuncuydu.  

    Not Defteri (The Notebook) IMDB puanı 7.8 

    Bir roman uyarlaması olan Not Defteri, ABD eyaletlerinden biri olan Güney Karolina’da çekildi. Çok duygusal bir aşk filmi arayanlar için uygun olan filmde, dekor ve kostümler de oldukça başarılı. 2. Dünya Savaşı dönemlerini ekrana taşıyan Not Defteri, yer yer hüzünlü ve çoğunlukla dramatik bir aşk filmi. Filmin başarılı olmasında emeği geçen başrol oyuncuları ise Ryan Gosling, Rachel McAdams ve James Garner.

    Cennet (The Heaven) IMDB puanı 7.0 

    İlginç bir aşk filmi olan Cennet’in başrol oyuncularından biri Cate Blanchett. Polisin ilgilenmediği bir cinayet, yakınlarını kaybeden ve korkusuzca katili bulmak için savaşan bir kadın konu ediliyor. Hem aksiyon ve polisiye hem de aşk dolu bir film izlemek isteyenler için oldukça uygun. Oyunculuklar konusunda iddialı bir film olduğunu da eklememiz gerek.

    Bir Yıldız Doğuyor (A Star Is Born) IMDB puanı 7.6 

    Oyuncuları arasında Bradley Cooper ve ünlü şarkıcı Lady Gaga’nın olduğu Bir Yıldız Doğuyor 2018 yapımı bir müzikal romantik film. Söz konusu film, aslında 1937 yılında çekilen bir filmin yeniden uyarlaması olarak çekildi. Filmin, Lady Gaga’nın ve Bradley Cooper’ın seslendirdiği soundtrack albümü de Billboard listesinde zirveye ulaştı. Bir sanatçının bunalımını, diğer bir sanatçının ise parıldamasını konu alan film, müzikleriyle de efsaneleşti.  

    Sil Baştan (Eternal Sunshine of the Spotless Mind) IMDB puanı 8.3 

    Komedi filmlerindeki performanslarıyla oldukça beğenilen Jim Carrey ve Titanik’in yıldızı Kate Winslet bu filmde bir arada. Sil Baştan, psikoloji ve anılar arasındaki ilişkiye, zihnin garip yapısına değinen bir film. Ancak bu, aşk filmi olmasını engellememiş. Aşkın köklerine ve âşıkların bilinçaltına dair fikirler bulacağınız filmde, sahne seçimleri ve oyunculuklar eleştirmenlerden tam not aldı. Biraz aklınızı karıştıracak olsa da kesinlikle izlenmeye değer bir film.

    Acı Tatlı Ekşi IMDB puanı 6.0 

    Aşkı tat duyusuyla anlatmaya çalışan, dram dozu biraz yüksek bir film olan Acı Tatlı Ekşi, aynı zamanda izleyicileri güldürmeyi de başarıyor. Yönetmenliğini Andaç Haznedaroğlu’nun yaptığı filmde Özge Özpirinçci ve Buğra Gürsoy başrolde. Birbirlerine söz vermiş ama bazı aksilikler nedeniyle bir araya gelememiş olan Duygu ve Murat, seneler sonra karşılaşıyor. Yerli romantik filmler arasında Sevgililer Günü’ne en çok yakışan filmlerden biri.

    Aşk (Her) IMDB puanı 8.0 

    Bu film, yapay zekâ mucizelerinin sık sık konu edildiği günümüzde bize aşkın yeni boyutları hakkında bir kapı aralıyor. Bir yazılıma âşık olan bir adam, kendini ona ne kadar kaptırabilir? 2013 yapımı film, Joaquin Phoenix’in benzersiz oyunculuğu ve yazılımı seslendiren Scarlett Johansson’ın sesiyle gerçekten benzersiz. Birbirimizi anlamakta zorlandığımız bu dönemde, üstün teknolojinin derdimize derman olup olamayacağı sorusunu da cevaplayabilen bir film.

    Film heyecanınızın yarıda kalmaması ve yüksek çözünürlükte izleyebilmek için internet bağlantısı oldukça önemlidir. Evde internet paketi ile 1000 Mbps’ye varan yüksek hızda internet sizleri bekliyor. Üstelik taahhüt ve kota olmadan özgürce kullanabileceğiniz bu hizmetimize altyapı sorgulama işleminden sonra abonelik başvurusu ile kolayca ulaşabilirsiniz.

    Bu yazıyı beğendiniz mi? Beğendim
    İlgili Yazılar