turknet logo

GigaFiber

TurkNet GigaFiber Tercih Etmeniz için 8 Neden

Şubat, 2022
Paylaş
  • 1171
  • TurkNet GigaFiber Tercih Etmeniz için 8 Neden

    Eğitim, iş hayatı ve kişisel işlemlerin tamamı neredeyse internet üzerinden sağlanıyor. Bilgisayarlar, akıllı telefonlar ve tabletlerden aynı anda birçok kişi internete bağlanıyor. Tüm bu durumlar internetin bizim için artık lüks değil bir ihtiyaç olduğunu yeterince iyi bir şekilde anlatıyor. TurkNet internete duyulan ihtiyacı karşılamak için  Gigafiber hizmeti sunuyor. GigaFiber, TurkNet altyapısı üzerinden sağlanan yüksek hızda Fiber internet hizmetidir. TurkNet GigaFiber internet tercih etmeniz için 8 sebep sıraladık:

    1 – Türkiye’nin Yüksek Hızlı İnterneti

    TurkNet GigaFiber internet klasik fiber internetten bile daha hızlı bir internet deneyimi yaşamanızı sağlıyor. Gigabit hızında internet ile size 1000 Mbps’ye kadar  hem download hem de upload hızı sunuyoruz. TurkNet, GigaFiber interneti tamamen kendi altyapısı üzerinden sunuyor. Böylece altyapı olan bölgelerde rahatlıkla Türkiye’nin yüksek hızlı internetini kullanabiliyorsunuz.

    2 – Taahhüt Yok

    TurkNet müşterilerinin memnun kaldıkları süre boyunca Gigafiber interneti kullanmalarını istiyor. Bu sebeple aboneliğiniz boyunca herhangi bir taahhüt istemiyor.  Başka operatörlerde karşılaştığınız 12 ya da 24 ay kullanma zorunluluğu TurkNet’te bulunmuyor. İstediğiniz an herhangi bir taahhüt süresini beklemeden iptal edebilirsiniz. 

    3 – Kota Yok

    TurkNet kullanıcıları için aynı zamanda kota derdi de yok, interneti fazla kullandığınızda bile internet hızınız yavaşlamayacak ya da fatura döneminde size bir ek ücret gelmeyecek. Kotasız bir şekilde anlaştığınız fiyata TurkNet GigaFiber interneti dilediğiniz kadar kullanabileceksiniz

    4 – Yüksek Upload Hızı

    TurkNet GigaFiber internet size hem upload hem de download için yüksek hız imkanı sunuyor. 1000 Mbps hız seçeneği ile istediğiniz diziyi ya da filmi rahatlıkla izleyebiliyorsunuz. Bu upload hızını Türkiye’de sadece TurkNet GigaFiber internet sunuyor. 4K kalitesindeki dizileri ve filmleri rahatlıkla izleyebildiğiniz gibi takılma ve Lag yaşamadan online oyunlarınızı da oynayabiliyorsunuz.

    5 – Ücretsiz Modem İmkanı

    TurkNet GigaFiber internet için eski modeminizi değiştirmeniz gerekiyor. Yeni modeminizi TurkNet size ücretsiz olarak veriyor. Yeni modeminizle TurkNet’in size sunduğu tüm hizmetlere erişebilme imkanını elde edebiliyorsunuz. TurkNet’ten temin ettiğiniz bu modemi aboneliğiniz boyunca hiçbir ücret ödemeden kullanabiliyorsunuz. Yani faturanıza her ay modem ücreti yansıtılmıyor.

    6 – Cayma Bedelinin Bir Kısmı TurkNet’ten

    TurkNet GigaFiber internet için TurkNet’i arayarak ya da internet üzerinden başvuru yapmanız gerekiyor. Kullanmış olduğunuz mevcut hizmetinizde başka bir operatörde taahhütünüz varsa taahhüt süresinden önce operatör değiştirdiğiniz için bir cayma bedeli ödemeniz gerekiyor. Bu cayma bedelinin bir kısmını TurkNet karşılıyor. Yapmanız gereken ilk şey TurkNet’e başvuruda bulunmak. Daha sonra operatörünüze iptal talebinizi iletmeniz gerekiyor. Cayma bedeli karşılanıp evinize modem bağlatıldıktan sonra rahatlıkla TurkNet GigaFiber internetinizi kullanmaya başlayabilirsiniz. 

    7 – Memnun Kalmazsanız Paranız İade

    TurkNet’in GigaFiber internet hizmetiyle amaçladığı tek şey kullanıcılarının memnuniyeti. Bu sebeple eğer TurkNet GigaFiber internet hizmetinden memnun kalmazsanız 30 gün içinde paranızın tamamını geri alabiliyorsunuz. Taahhütsüz, kotasız ve memnun kalmazsanız paranızın iade olacağı tek internet TurkNet GigaFiber ile önemli olan tek şey sizin rahat bir internet kullanımına kavuşmanız.

    8 – 7/24 Müşteri Desteği

    İnterneti yeni bağlattığınızda sorularınızın olması gayet normal. Her konuda da desteğe ihtiyacınız olabilir. TurkNet ekibimiz sorunlarınızı çözmek ve aklınızdaki soru işaretlerini gidermek için 7/24 hazır bekliyor. Haftanın her gününde ve her saatinde herhangi bir sorunla karşılaştığınızda rahatlıkla ekiplerimize ulaşabilirsiniz. TurkNet, kendi altyapısıyla sunduğu GigaFiber internet hizmetinde yaşadığınız her soruna uzman ekibiyle en kısa sürede müdahale ediyor. Hemen arayarak TurkNet GigaFiber internet hizmeti hakkında diğer merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. Hemen altyapı sorgulama işlemi yaparak abonelik sürecini başlatabilirsiniz.

    Bu yazıyı beğendiniz mi? Beğendim
    İlgili Yazılar