turknet logo

TurkNet Gündem

TurkNet Mobil Uygulama ile Neler Yapabilirsiniz?

Temmuz, 2023
Paylaş
  • 1002
  • TurkNet Mobil Uygulama ile Neler Yapabilirsiniz?

    Geçmişe göre artık çok daha mobiliz. İşte, evde, sokakta ve hatta yolda yürürken… Bankacılık işlemlerinden online alışverişe, iletişimden eğlenceye kadar pek çok işlemimizi parmağımızın hafif bir dokunuşuyla gerçekleştiriyor; adeta dünyayı avucumuzun içine alıyoruz.

    Biz de kullanıcılarımıza çok daha iyi bir deneyim sunmak amacıyla mobil uygulamamızı yeniledik. TurkNet mobil uygulaması artık çok daha kolay, pratik ve şık bir arayüze sahip.

    Peki, yeni uygulamamız kullanıcılara ne gibi avantajlar sağlıyor? Gelin, bu sorunun cevabına birlikte bakalım.

    Bu avantajlara geçmeden önce TurkNet Product & Design ekibimizin önderliğinde kullanıcılarımızın beklentilerini en iyi şekilde karşılamak için pek çok kullanıcı deneyimi testinin gerçekleştirildiğini vurgulamak istiyoruz. Bir önceki versiyonda eksik görülen ve mutlaka eklenmesi gereken özellikler tespit edilerek TurkNet mobil uygulamasının yepyeni bir tasarımla hayata geçirilmesi sağlandı. Tüm bu işlemler gerçekleştirilirken güncel teknolojilerden yararlanıldı ve yeni özellikler de uygulamaya titizlikle eklendi.

     

    Daha kolay, daha pratik!

    Kısacası kullanıcılarımızın ihtiyaçlarına ve isteklerine yönelik mükemmel bir mobil deneyim için özveriyle çalıştık!

    İşte bu özverinin sonucunda ortaya çıkanlar, yenilenen TurkNet mobil uygulaması ile yapabilecekleriniz:

    Evet, TurkNet’in yenilenen mobil uygulamasında yok yok. İhtiyacınız olan her şey sizinle ve her an yanınızda. Siz de bu avantajlardan yararlanmak için uygulamamızı hemen indirin ve TurkNet hızıyla hayatın keyfini çıkarmaya bugünden başlayın.

     

    TurkNet Android Mobil Uygulamasını İndir

    TurkNet IOS Mobil Uygulamasını İndir

     

    Yoksa siz hala dünya hızında ve kalitesindeki internet deneyimi TurkNet ile tanışmadınız mı? Yüksek hızlarda internet keyfini doyasıya yaşamak istiyorsanız hemen altyapı sorgulama işlemi gerçekleştirerek bölgenizdeki maksimum hızları öğrenebilir ve kolaylıkla abonelik başvuru sürecinizi başlatabilirsiniz.

     

    Yeni yazılarda görüşmek üzere!

    Bu yazıyı beğendiniz mi? Beğendim
    İlgili Yazılar