turknet logo

İnternet Hızı

TurkNet SmartyFi’nin Sağladığı 7 Avantaj

Mart, 2023
Paylaş
  • 807
  • TurkNet SmartyFi’nin Sağladığı 7 Avantaj

    TurkNet SmartyFi, kullanıcılarına hızlı ve stabil kablosuz ağ bağlantısı sağlamak amacıyla geliştirilmiş yapay zeka destekli hizmetimizdir. İnternet kullanımın geniş alanlarda ve çoklu kullanıcıların olduğu durumlarda yavaşlama ya da kesintiye uğrama gibi sınırlanmaması oldukça önemlidir. Kullanıcı ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak oluşturduğumuz teknolojilerin arasına SmartyFi’yi da dahil ettik. Standart routerlarda bulunmayan birçok avantajı sayesinde internet deneyimini üst seviyelere taşıyan bu teknoloji sayesinde evinizinde her noktasında internetinizi en üst performansla kullanabilirsiniz. Bu hizmetin sağladığı avantajlarla, internet deneyiminiz daha keyifli ve verimli hale gelecek. TurkNet SmartyFi’nin sunduğu 7 önemli avantajı sizin için derledik.

    TurkNet SmartyFi’nin Sağladığı 7 Avantaj

    Kullanıcıların hızlı ve stabil bir bağlantıya erişmesini sağlayan yapay zeka destekli TurkNet SmartyFi’nin avantajlarını inceleyelim:

    Arıza Yönetimi: SmartyFi, yapay zeka desteği sayesinde olası arızaları önceden tespit edebilir ve önleyici tedbirler alarak bağlantınızın kesintisiz olmasını sağlar. Sistemdeki hatalar ve olası sorunlar öncedenfark edilir. Bu durum, internet kullanımınızı olumsuz etkilemeden düzeltilir. Böylelikle bağlantınızın otomatik olarak kontrol altında olduğunu düşünebilirsiniz.

    Performans Optimizasyonu: Yapay zeka destekli algoritmasıyla, kablosuz ağ bağlantınızın performansını sürekli olarak optimize eder ve en iyi deneyimi sunar. Cihazlarınızın bağlantı hızının her zaman yüksek seviyede olduğundan emin olabilirsiniz. İster video izleyin, ister oyun oynayın veya büyük dosyaları indirin, SmartyFi sayesinde hızınız ve bağlantı kaliteniz her zaman optimum seviyede olacaktır.

    Kesintisiz Dolaşım: Mesh kablosuz ağ teknolojisi sayesinde, cihazlarınız evin ya da işyerinizin farklı alanlarda dolaşırken bile tek bir ağ üzerinden bağlantıyı sürdürür, kesinti yaşamazsınız. Bu durum, özellikle büyük evlerdeki kullanıcılar için büyük bir avantajdır. Ayrıca dolaşım sırasında bağlantı hızında yaşanabilecek düşüşler de en aza indirilir, böylece sürekli yüksek hızlı ve kesintisiz bir deneyim yaşarsınız.

    Geniş Kapsama Alanı: Evinizin veya işyerinizin her köşesine ulaşan güçlü kablosuz ağ sinyaliyle, bağlantı problemlerine son verir ve daha geniş bir kapsama alanı sunar. Kablosuz ağ sinyalinin zayıf olduğu alanlarda dahi güçlü bağlantıdan faydalanabileceksiniz. Ağ genişleticilerin aksine, SmartyFi’nin tek bir ağ üzerinde çalışması ve mesh teknolojisi sayesinde daha homojen bir bağlantı sağlanır. Böylece internet hizmetinizden kesintisiz bir şekilde yararlanmaya devam edebilirsiniz. 

    Kolay Kurulum: Uzman ekipler tarafından gerçekleştirilen kurulum süreci sayesinde, hızlı ve kolay bir şekilde SmartyFi hizmetini kullanmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca, uzaktan yönetim özelliği sayesinde, teknik destek almak istediğinizde TurkNet uzmanları, hızlı ve etkili bir şekilde yardımcı olacaktır.

    Fiyat: SmartyFi hizmetine, aboneliğinize ek 100 TL ödeyerek bütçenizi zorlamadan ulaşabilirsiniz. Kaliteli ve yapay zeka destekli internet bağlantısının keyfini aylık bütçenizi zorlamadan çıkarabilirsiniz.

    Bu avantajlardan en iyi şekilde yararlanabilmek ve yapay zeka desteğiyle kesintisiz bir internet bağlantısı sahibi olmak için siz de TurkNet SmartyFi kullanabilirsiniz. Kendi fiber altyapımızda sunduğumuz  GigaFiber  ile TurkNet SmartyFi deneyimini yaşayabilir, 1000 Mbps’ye varan internet hızıyla internetinizin keyfini doyasıya çıkartabilirsiniz. Altyapı sorgulama işleminizi tamamladıktan sonra, internet aboneliği başvurunuzu kolaylıkla yapabilirsiniz. 

    Bu yazıyı beğendiniz mi? Beğendim
    İlgili Yazılar