turknet logo

GigaFiber

Uzaktan (Remote) Çalışanlar için GigaFiber’in 6 Avantajı

Şubat, 2023
Paylaş
  • 462
  • Uzaktan (Remote) Çalışanlar için GigaFiber’in 6 Avantajı

    Uzaktan (Remote) çalışma son yılların trendi haline geldi ve her geçen gün remote çalışma olanağı sunan firma sayısı artış gösteriyor. Remote çalışırken işleri ve projeleri sorunsuz bir şekilde yönetebilmek için de internet bağlantısı oldukça önemli.  TurkNet olarak kendi altyapımızla sunduğumuz GigaFiber, uzaktan çalışanlara birçok avantaj sağlıyor. Bu avantajların neler olduğuna göz atalım.

    Uzaktan (Remote) Çalışanlar için GigaFiber’in 6 Avantajı

    1. Yüksek Hızda Dosya İndirmek

    Uzaktan çalışanlar için dosya indirmek ve bulut sisteminde çevrimiçi olarak çalışmak iş süreçleri için önemlidir. GigaFiber, 1000 Mbps’ye varan indirme(download) imkanı sunar. Böylece kısa sürede dosyaları bilgisayarınıza indirebilir ve ekip arkadaşlarınızla eş zamanlı olarak aynı proje üzerinde çalışma imkanı bulabilirsiniz. Uzayan indirme süreleri olmadan çalışmak iş verimliliğinizi arttıracaktır. 

    2. Yüksek Hızda Dosya Yüklemek

    Çevrimiçi olarak bir bulut (cloud) sistemi üzerinde çalışırken dosyaları hızlı bir şekilde yükleyebilmek iş akışı açısından önem taşır. Ayrıca e-mail üzerinden iletilecek dosyaların da hızlıca yüklenmesi gerekir. GigaFiber, 1000 Mbps’ye varan yükleme(upload) hızıyla dosyaların kısa sürede yüklenmesini sağlıyor.

    3. Online Toplantılar ve Görüşmeler için Stabil İnternet

    Online olarak gerçekleştirilen toplantılar uzaktan (remote) çalışanların günlük iş planının büyük bir kısmını oluşturur. Saatlerce süren toplantılarda ve yapılan sunumlarda stabil bir internete sahip olmak gerekir. GigaFiber’in kullandığı fiber optik kablolar, sert hava koşullarından ve elektromanyetik bozulmalardan etkilenmezler. Bu sayede de oldukça stabil bir bağlantı sunarak, online toplantılar ve görüşmeler sırasında yaşanabilecek bağlantı kesintilerini önler.

    4.  Eğitimlere ve Sertifika Programlarına Katılım

    Uzaktan çalışırken bilgi ve becerilerinizi geliştirmek için farklı imkanlar bulabilirsiniz. Online eğitimler, kurslar ve sertifika programlarına katılabilir veya farklı eğitim materyallerinden faydalanabilirsiniz. GigaFiber, 1000 Mbps’ye varan yüksek internet hızıyla eğitim videolarını yüksek kalitede, donma veya takılma olmadan izlemenize olanak tanır. Ayrıca bilgisayarınıza indirmek istediğiniz videolar ve materyaller için  saatlerce beklemenize gerek kalmaz. Yüksek internet hızı sayesinde aynı anda birçok işlemi eş zamanlı olarak gerçekleştirebilirsiniz.  

    5. 7/24 Müşteri Desteği

    Uzaktan çalışırken bazı anlarda donanımsal  veya yazılımsal internet problemleriyle karşılaşabilirsiniz. Çözümünde zorladığınız internet bağlantısı problemlerinde teknik desteğe ihtiyaç duyabilirsiniz. TurkNet olarak GigaFiber müşterilerine özel 7/24 müşteri desteği sağlıyor ve kısa sürede çözüm için çalışıyoruz. Kendi altyapmızla sunduğumuz GigaFiber hizmeti için uzman ekibimiz internet problemlerinizi mümkün olan en kısa süre içinde çözüme kavuşturur. 

    6. Kotasız ve Taahhütsüz Kullanım

    Taahhüt içeren internet hizmetine sahip olmak uzaktan çalışanlar için dezavantaj oluşturabilir. Ayrıca kotalı bir internet paketi kullanmak olası bir kota aşımında, çalışırken sizi kısıtlayabilir ve iş süreçlerinizi yavaşlatabilir. TurkNet GigaFiber’de kota ve taahhüt bulunmuyor. Böylece özgür şekilde internetinizi kullanabilir ve esnek çalışma koşullarına kolayca uyum sağlayabilirsiniz.

    Siz de uzaktan (remote) çalışırken GigaFiber’in ayrıcalıkları ve avantajlarından yararlanmak istiyorsanız, altyapı sorgulama ile beraber internet abonelik işleminizi başlatabilirsiniz.

    Bu yazıyı beğendiniz mi? Beğendim
    İlgili Yazılar