Arkadaşını Getir ile Kasım 2019 sonu itibariyle 168.407 kişi TurkNet’li oldu

Kasım 2019’un sonuna kadar 168.407 yeni abone, Arkadaşını Getir kampanyamızdan yararlanarak TurkNet’li oldu. Bu da demek oluyor ki, arkadaşını TurkNet’li yapan abonelerimiz toplam 168.407 ay ücretsiz internet kullanım hakkı kazandı.

En büyük desteğinizin, her fırsatta bizi çevrenize tavsiye etmeniz olduğunu çok iyi biliyoruz. Bu yüzden, Ağustos 2017 itibariyle Arkadaşını Getir kampanyasını hayata geçirdik. Bu kampanya ile herhangi bir arkadaş getirme limiti olmadan, arkadaşlarını TurkNet’li yapan kullanıcılarımız bir ay ücretsiz internet kullanım hakkı kazanıyor. Arkadaşının davetiyle TurkNet’li olanlar da bir ay bedava internet keyfi yaşıyor.

Kampanyamız yoğun ilgi gördü ve görmeye devam ediyor. Kasım 2019‘un sonuna kadar 168.407 yeni abone, bu kampanyadan yararlanarak TurkNet’li oldu. Bu da demek oluyor ki, arkadaşını TurkNet’li yapan abonelerimiz toplam 168.407 ay ücretsiz internet kullanım hakkı kazandı. TurkNet’e gelen 168.407 yeni abonemiz ise bir ay ücretsiz internet keyfini yaşadı.

Henüz kampanyamızdan yararlanmadıysanız ya da daha fazla arkadaşınızı TurkNet’li yaparak daha çok ücretsiz kullanım hakkı kazanmak istiyorsanız hemen şimdi Online İşlemler‘e girerek arkadaşlarınızı davet etmeye başlayın.

Bireysel
KOBİ
Kurumsal
Wholesale