turknet logo

TurkNet Gündem

GigaGirişim Buluşmaları ile İzmir Bilim Park’tayız!

Haziran, 2023
Paylaş
  • 858
  • GigaGirişim Buluşmaları ile İzmir Bilim Park’tayız!

    Girişimcilik anlayışının temelinde sınırları zorlamak, özgür olmak ve yapabileceğinin ötesini hayal etmek yatıyor. Günümüzün teknolojik imkânlarında bunu yapmak için en temel kaynakların başında internet geliyor. Girişim fikri ne olursa olsun, yeni iş fikrini hayata geçirirken yapılan araştırmalar, ürün ve hizmetlerin online ortamda sunulması, hizmet alacak kişi ve kurumlara ulaştırılması gibi süreçlerde internet en büyük ihtiyaç ve elbette ki bu süreçlerin en hızlı şekilde tamamlanması gerekiyor. Bu konuda da yüksek hızlar gün geçtikçe bir lüks olmaktan çıkıp ihtiyaç olarak iş dünyasında yer alıyor. Aynı zamanda girişimcilerin deneyimlerini paylaşması da birbirlerine yol göstermeleri için çok önemli.

    Biz de TurkNet olarak, dünya hızındaki 1.000 Mbps internetimizle teknoparklarda firmaların AR-GE ve inovasyon süreçlerini en verimli şekilde gerçekleştirmesine destek olurken girişimcilerin deneyimlerini anlatıp fikir alabilecekleri alanları yaratarak da onlara destek olmak istiyoruz. Bu nedenle başlattığımız GigaGirişim buluşmalarıyla İzmir Bilimpark’ta girişimcilerle buluştuk. Girişimcilik ekosisteminde mentorluk çalışmaları ile tanınan, deneyimli mentor Murat Erdör etkinlikte moderatör olarak yer aldı. Dijital dönüşüm danışmanı olan, sektörün deneyimli isimlerinden Erdör, moderatörlük yaptığı buluşmada aynı zamanda tecrübelerini ve girişimcilere yol gösterecek bilgilerini paylaştığı “Girişimci Olmak” başlıklı sunumunu paylaştı. İzmir Bilimpark Genel Müdürü Kayhan Dede’nin açılış konuşmasını yaptığı programın devamında girişimcilerle birlikte sadece başarılı adımlarını değil başarısızlıklarını ve bu yolda ezberleri bozan yaklaşımları da konuştuk.

    Onlar ezber bozan yaklaşımlarını paylaşırken biz de sektörüm ezber bozan Telekom operatörü olarak onların yanında bulunmaktan gurur duyduk. 😊 Siz de dünyanın kullandığı hızlarla tanışıp işinizi geliştirmek için hemen sektör ve teknopark odağındaki çözümlerimizi inceleyebilirsiniz!

    Bu yazıyı beğendiniz mi? Beğendim
    İlgili Yazılar