turknet logo

Güncel Yaşam

Yazlık Eve Geçici İnternet Nasıl Bağlatılır?

Haziran, 2022
Paylaş
  • 8219
  • Yazlık Eve Geçici İnternet Nasıl Bağlatılır?

    Yaz mevsiminin gelmesi ile beraber tatil amaçlı farklı şehirlere seyahatler başladı. Bu durum belirli aylarda kalınılan yazlık evler için ise internet ihtiyacını ortaya çıkardı. Mobil internet paketleri kotalı ve aynı zamanda kullanıcılara yüksek hız sunmaz. Bu sebeplerle mobil internetin beklentileri karşılayamaması kullanıcılarda farklı arayışlara yol açıyor. Yazlık internet ise bu kullanıma yönelik olarak ortaya çıkmıştır.     

    Yazlık İnternet Nedir?

    Yazlık internet, tatil süreniz boyunca internetsiz kalmanızı önleyecek bir TurkNet hizmetidir. İnterneti taahhütsüz olarak kullanabileceğiniz yazlık interneti, dilediğiniz zaman ekstra ücret ödemeden sonlandırabilirsiniz. Ayrıca kota ve hız sınırlamalarına da maruz kalmadan, bulunduğunuz bölgedeki maksimum hızı alırsınız. Geçici olarak kullanım olanağı sağlayan yazlık internet, tercihinize bağlı olarak daha uzun süreler de kullanılabilir.

    Yazlık İnternet için Başvuru Nasıl Yapılır?

    Yazlık internet için başvurunuzu kolay ve hızlı bir şekilde TurkNet abonelik sayfasından gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca 0850 2885322 numaralı TurkNet Satış ve Başvuru Takip Hattı’nı arayarak başvurunuzu yapabilirsiniz.

    Yazlık Eve İnternet Ne Kadar Sürede Bağlanır?

    Yeni hat tesislerinde yapılan başvurularda 4 ile 5 gün içerisinde aktivasyon süreci tamamlanarak internet hizmeti kullanıma hazır gelir. Operatör değişikliği olan aboneliklerde ise ortalama 5 ile 6 günde bağlantı süreci tamamlanır. Ancak bazı durumlarda bu süreler değişkenlik gösterebilmektedir. Süreci hızlı bir şekilde tamamlamak adına belgelerinizi kurulum ekiplerimiz ve kuryelerimizle size ulaşmasını sağlıyoruz.

    Yazlık İnternet Kaç Ay Kullanılabilir?

    Yazlık internet kullanımı için belirli bir zaman kısıtlaması bulunmuyor. Herhangi bir taahhüt bulunmadığı için istediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Böylece sadece kullandığınız kadar internetin ücretini ödemiş olursunuz.

    Yazlık Evimde Ne Kadar Download ve Upload Hızı Alırım?

    TurkNet altyapısı ile sunulan GigaFiber internet ile 1000 Mbps’ye kadar Download ve Upload hızına sahip olabilirsiniz. Eğer evinizin bulunduğu konum GigaFiber desteklemiyorsa üzülmeyin! TurkNet evinizin yer aldığı bölgedeki yüksek internet bağlantı hızını size sağlar. Böylece dosya indirmek ve yüklemek bir sorun haline dönüşmez. Yazlık evinizde de en iyi internet deneyimlerinden birini yaşamış olursunuz.

    Yazlık Eve Fiber İnternet Bağlatılabilir mi?

    Evinizin bulunduğu bölgenin altyapısına bağlı olarak fiber internet kullanabilirsiniz. Kolay bir şekilde Fiber internet altyapı sorgulama yapabilirsiniz. Eğer yazlık evinizin bulunduğu konumda Fiber internet bağlantısı desteklemiyorsa, TurkNet altyapınızın sağladığı maksimum internet hızını size sunar.

    Yazlık Eve Bağlatılan İnternet ile Neler Yapılabilir?

    Yazlık eve bağlatılan internetin normal zamanda kullandığınız internetten farkı yoktur. Yaz tatiliniz boyunca film izleyebilir, oyun oynayabilir ve işlerinizi yönetebilirsiniz. Ayrıca öğrenciler de ders videolarını sorunsuz bir şekilde izleyebilirler. TurkNet olarak sunmuş olduğumız yazlık internette herhangi bir kota veya limit bulunmaz. Dolayısıyla mobil internet paketlerine göre çok daha caziptir. Yazlık evinizin bulunduğu lokasyondaki en yüksek hızla internete bağlanırsınız. Aboneliğinizi sona erdirmek istediğinizde zorlu prosedürlerin yanı sıra ekstra ücretle karşılaşmazsınız.

    Siz de hemen sizlere sunmuş olduğumuz  yazlık internet ile tanışarak, tatil keyfinizi ikiye katlayın!

    Bu yazıyı beğendiniz mi? Beğendim
    İlgili Yazılar