1.000 Mbps İnternet TurkNet GigaFiber’de!

Yüksek Hızlı İnternet, Tek Fiyat: ₺399,90

TurkNet’ten dünya hızında ve kalitesinde internet! 1.000 Mbps’ye varan yüksek hızlarla, taahhütsüz ve eşsiz bir internet deneyimi sizi bekliyor. Üstelik fiber altyapılarda aboneliğiniz boyunca modem dahil! 

Yüksek Performans

Daha hızlısı yok

Speedtest'e göre TurkNet, 2021 3. çeyrekten itibaren 10 kez üst üste zirvede!

5 yıldızlı müşteri desteği

Yapılan ankete göre destek kaydı açan TurkNet’lilerin %70’inden 5 üzerinden 5 puan aldık! Destek taleplerine ortalama dönüş süremiz ise 20 dakika.

Zahmetsiz İptal

Evraksız abonelik, iade garantisi

e-devlet üzerinden hızlı, evraksız abonelik, kolay kurulum. İlk 30 gün içinde memnun kalmazsanız ücret iade garantisi.

Kota Yok

Cayma bedelsiz özgür internet

Taahhütsüz internetle memnun olduğunuz sürece TurkNet’te kalın! Dilerseniz cayma bedeli ödemeden iptal edin, taahhüte bağlı olmayın.

Sabit fiyat fırsatı

12 Ay Sabit Fiyat Fırsatı ile uygun fiyatla faturanızı sabitleyin. İptal etmek isterseniz, kullanmadığınız ayların ücretini iade edelim.

1.000 Mbps internet ile özgürlük zamanı

1.000 Mbps internet ile özgürlük zamanı!

TurkNet altyapısı ile 1.000 Mbps eşit indirme ve yükleme hızlarıyla taahhütsüz ve gerçek sınırsız internet, yani GigaFiber zamanı! Diğer internet altyapı teknolojilerinin sunamadığı hızlara GigaFiber ile ulaşabilir hem download hem upload tarafında bu benzersiz deneyimin tadını çıkarabilirsiniz.

TurkNet GigaFiber 1000 Megabit internet hızı sayesinde sınırsızca internette takılır, aynı anda birçok bilgisayardan kesintisiz film, müzik, toplantı ve oyun deneyiminin keyfini maksimum performansla yaşarsınız. Üstelik GigaFiber ile 1.000 Mbps yani 1 gigabit internet avantajını aboneliğiniz boyunca ₺1.700 değerinde modem kullanım hakkı ile kotasız ve taahhütsüz internet özgürlüğüyle güçlendirebilirsiniz.

Mevcut internetiz varsa iptal ettirmenize gerek yok; kurulum ücreti ödemeden ücretsiz olarak TurkNet’e geçebilirsiniz. Beğenmezseniz ilk 30 gün içerisinde paranızın tamamı da iade.

1.000 Mbps İnternet Fiyatı Nedir?

TurkNet’te 1.000 Mbps internet indirme ve yükleme hızı yüksek paket fiyatlarından çok uzakta! 1.000 Mbps internet fiyatı₺399,90. Paketlerle kafanızı karıştırmadan, taahhütlerle yorulmadan dünya hızında internete kolayca sahip olabilirsiniz! Beğenmezseniz paranızın tamamı iade. 

Dünya hızında 1.000 Mbps internet evinize gelsin

Dünya hızında 1.000 Mbps internet evinize gelsin!

Dünya hızında taahhütsüz internet evinize TurkNet 1000 Mbps ile geliyor! Bunun için altyapınızı sorgulayıp abonelik işlemlerinizi başlatabilirsiniz.

TurkNet 1000 Mbps internet henüz bölgenize gelmediyse, endişelenmeyin. GigaFiber İstiyorum ile talepte bulunun, talebinizi çevrenizle paylaşın, bulunduğunuz bölgedeki altyapı çalışmalarının hızlanmasına katkıda bulunun!

Dünya Hızındaki İnterneti Arkadaşlarınızla İndirimli Kullanın!

Arkadaşlarınızı TurkNet’li yapın, sizin ve arkadaşınızın 1 aylık internet bedeli 6 ay boyunca faturaya indirim olarak yansısın. Bu fırsatı kaçırmayın, TurkNet ile arkadaşlık kazansın!

Artık 1.000 Mbps İnternete Ulaşmak da Çok Hızlı

Artık 1.000 Mbps İnternete Ulaşmak da Çok Hızlı!

Abonelik sürecinde kurye ile ortalama 3 gün sürecek olan sözleşme ve kimlik doğrulama işlemlerini, dijital sözleşme onayı yöntemini seçerek e-Devlet üzerinden ıslak imza olmaksızın sadece 3 dakikada tamamlayabilirsiniz! Böylece abonelik işlemlerinizi hızlandırır, 1.000 Mbps hızlara varan sınırsız internet keyfini en pratik yoldan yaşarsınız.

Artık 1.000 Mbps İnternete Ulaşmak da Çok Hızlı

Sıkça Sorulan Sorular

Aklınıza takılan bir konu mu var?

1000 Mbps internet hızını 1 Gbps internet hızı olarak da ifade edebiliriz. Bu hıza fiber optik kablolar kullanarak ulaşılır. 1000 Mbps dünya hızındadır ve size benzersiz fiber internet deneyimi sunar.

1000 Mbps hız, yükleme performansında da avantaj sağlar. 1000 Mbps internet indirme hızı ile yüksek boyutlu dosyaları bile saniyeler içinde indirebilirsiniz. TurkNet GigaFiber’liyseniz, 1000 Mbps’ye kadar indirme hızına sahip olabilirsiniz.

1000 Mbps internete sahipseniz upload konusunda da çok şanslısınız demektir. Video, fotoğraf vb. dosyaları anında yükleme avantajı sizinle olur. TurkNet GigaFiber sayesinde 1000 Mbps’ye kadar upload hızına ulaşma ayrıcalığına ulaşabilirsiniz!

1.000 Mbps internet saniyede yaklaşık 120 MB indirir.
1 gigabit internet ile benzersiz bir deneyime sahip olabilirsiniz. Mesela, 1.000 Mbps fiber internet bağlantısına sahip olduğunuzda donma/ gecikme yaşamadan sorunsuz bir şekilde canlı yayın yapabilir, ping, lag vb. sorunları olmadan kesintisiz bir oyun deneyimine ulaşabilirsiniz. Ayrıca yüksek boyutlu oyunları ve güncellemeleri dakikalar içinde indirebilirsiniz. 4K TV kullanıyorsanız, 1.000 Mbps internet ile televizyonunuzun çözünürlüğünden maksimum verim alabilir, stadyumda izliyormuş gibi gerçekçi maç keyfine sahip olabilirsiniz. 4K kalitesinde video ve filmleri izleme keyfine varabilirsiniz.

Dünyanın en gelişmiş şehirleriyle birlikte 1.000 Mbps hız Türkiye’de de var! TurkNet 1.000 Mbps’ye kadar hızlı interneti GigaFiber ile sağlıyor. Altyapınızda 1.000 Mbps hız durumunu öğrenmek için hemen, internet hız sorgulama yapabilirsiniz.

TurkNet size bu konuda yardımcı olacak, internet hız sorgulama sayfasında bulunan formu eksiksiz olarak doldurabilir, anında altyapı hız bilginize ulaşabilirsiniz. 1.000 Mbps hıza sahip olup olmadığınızı bu online sorgu sayesinde saniyeler içinde görebilirsiniz.

1.000 Mbps internet fiyatı internet sağlayıcısı ve paketlere göre değişebilir. Neyse ki TurkNet bu konuda da çok net. TurkNet’te yüksek hızlı internet tek fiyat ₺399,90! Üstelik aboneliğiniz boyunca modem kullanım hakkı dahil. Ayrıca TurkNet GigaFiber altyapısındaysanız ₺2.000’ye kadar taahhüt cayma bedelinizi, yerleşik operatör altyapısındaysanız ₺500’ye kadar cayma bedelinizi karşılıyoruz.

1

Adresinizde sunulabilecek hızlar altyapı, coğrafi şartlar, şebeke yoğunluğu, kullanılan cihazlar ile bina konumu gibi etkenlere bağlı olarak değişebilir.
Bireysel
KOBİ
Kurumsal
Wholesale