2021 Yılında da Netflix ve Steam’e Üstün Erişim Performansı TurkNet’te

2021’in ilk beş ayıyla birlikte son on bir aydır Türkiye’den Netflix’e en hızlı bağlanan operatör olduk! 2018’den 2021 Haziran’a kadar olan tüm aylarda da online oyun platformu Steam’e Türkiye’den en hızlı bağlanan ikinci operatörüz.

Netflix’e ve Steam’e 2021 yılı boyunca üstün erişim performansı göstererek TurkNet’lileri mutlu etmeye devam ettik!

TurkNet kullanıcıları internetlerini taahhütsüz ve sınırsız kullanırken aynı zamanda yüksek hızlı da kullanıyor. Dünyanın en çok kullanılan dijital platformlarına da yine en hızlı TurkNet’liler bağlanıyor. Bu sayede kesintisiz dizi, film ve oyun keyfinin yanında online eğitim ve toplantılarında da aynı hızı görebiliyorlar.

Netflix’e Bağlantıda Zirvedeyiz!

Netflix, web sitesinde düzenli olarak dünya ve ülke bazlı, sunucularına en hızlı ulaşan operatörler listesini açıklıyor. Bu verilere göre 2021 yılı boyunca Türkiye’den Netflix’e bağlantıda zirvedeyiz!

Steam’e Üstün Erişim Performansı

Oyuncuların vazgeçilmez platformu Steam’e 2021 Eylül’den bu yana her hafta üstün erişim performansı gösteriyoruz! Kullanıcılarımıza en iyi internet deneyimini sunmaya çalışırken bu platformların önemini de biliyoruz.

Milyonlarca insanların kullandığı bu gibi platformlara hızlı bağlanmak, kesintisiz kullanmak herkes için büyük avantaj. Tabii sadece Netflix ve Steam’le bitmiyor! Online eğitim için çok kullanılan EBA’nın sunucularını kendi veri merkezimize kurarak en hızlı bağlantıları burada da sunuyoruz.

Bireysel
KOBİ
Kurumsal
Wholesale